Yritys

Säätöturvapalvelu - osaamisalueena rakennusautomaatio

Säätöturvapalvelu on rakennusautomaatioon erikoistunut yritys, joka hallitsee lämpö-, vesi-, ilma- ja sähkölaitteistojen automaattisäädöt ja niihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Pitkä neljännesvuosisadan kokemuksemme rakennusautomaatiosta ja siihen liittyvistä erityisosaamisalueista tuo asiakkaillemme säästöä energiakuluissa.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä ja toiminta-alueemme on pääasiassa Etelä-Suomi. Säätöturvapalvelu tarjoaa kokonaisvaltaiset automaatiojärjestelmäpalvelut yrityksellenne. Suoritamme niin asennukset kuin konsultoinnit ja teemme myös automaatiojärjestelmien korjauksia ja huoltoja.

Automaatiojärjestelmien säätäminen ja optimointi tähtää siihen, että yrityksenne tiloissa on miellyttävää ja mukavaa oleskella. Toisaalta oikein säädetty automaatiojärjestelmä toimii energiaa säästäen kustannustehokkaasti. LVIS -järjestelmien hallinnan käyttökoulutus on suunnattu kiinteistön hoitajille, joiden tehtävänä on tulkita hälytyksiä ja tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet järjestelmään.

Asiakkaamme ovat kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, rakennusliikkeet ja kiinteistönhoito yritykset, joille tarjoamme kokonaisvaltaista, osaavaa ja joustavaa palvelua. Kerro tarpeistasi meille ja teemme tarjouksen.

Säätöturvapalvelun RAU-Pätevyystodistus

Lataa tästä »

Yhteydenottolomake